蘋果終於開售翻新 iPhone 喇!最平 $3900 有部 6s

「蘋果好用就好用喇,之但係真係有D貴喎!」應該是不少人的心聲,而今次Apple終於聽到了!繼翻新 iPad , MacBook , Mac 等等之後,終於出售翻新 iPhone 喇!美金$ $449,即是港幣 $3900 有找就買到部16G  iPhone 6s 喇!美國的 Online Store 正式出售翻新 iPhone ,而並且提供官方保修服務,雖然現在只有美國 Online Store 可以買到,但相信之後會陸續在世界各地推出。

1

而 iPhone 6s plus 16G 就約港幣 $4100,而 64G 則 約港幣 $ 4500。

2

所有的翻新機都是採用新的電池和外殼,購買翻新 iPhone 的用戶還可獲得 1 年的保修服務。

Comments

· 5 months ago

早前一場捉精靈的風波,令到很多平日恩愛非常的情侶們備受考驗,男嘅就繼續沉醉在精靈世界入面,女嘅就同約埋班sis去high tea,不過無用怕,聖誕是表明心意的好時機,一於送隻又肥又大的比卡超孝敬下女朋友啦!